Voorzieningen

lansabai

Van alle gemakken voorzien

In Lan Sabai vind je alle rust die je zoekt. Kom heerlijk in je eigen bubbel in ons veilige resort. Of je nu een wandelingetje wilt maken in onze tuin, tussen de bananenbomen, groenten en verse kruiden. Een duik neemt in ons zwembad, of wilt luieren op onze heerlijke loungebedden met comfortabele kussens. Voel de zon op je huid, of kruip lekker onder een parasol. Je kunt heerlijk eten in onze ‘Sala’, een prachtige openlucht ruimte met een prachtig palmbladeren dak, waar je ook kunt zitten om rustig een boekje te lezen, of mee kunt doen aan de dagelijkse activiteiten die georganiseerd worden, zoals meditatie, yoga, Tai Chi.

Trakteer jezelf op een ontspannende massage, van de beste masseurs die er zijn, in onze heerlijke Spa. Kom tot rust van het eerste voetbadje tot het kopje thee dat voor je ingeschonken wordt na afloop.
Relax op onze binnenplaats, of in de sala, of zelfs in ons zwembad, waar we plateaus in hebben laten maken zodat je kunt zitten om te mediteren, gewoon even uit te rusten, af te koelen, of wat te lezen.

Wil je extra ont-stressen en hou je van dieren? Onze  relaxte ‘huishond’ Spotty komt altijd mee met Lisa en houdt van knuffelen. Dieren aaien is goed voor stress reductie, dus het is win-win voor Spotty en voor jou. Vriendelijk kwispelend met haar krulstaart verwelkomt ze iedereen. Hou je niet van honden, dan laat ze je met rust.

Ben je iets vergeten? Wij regelen het voor je. Wij zijn 24/7 bereikbaar om je vragen te beantwoorden, zodat we jouw verblijf zo comfortabel mogelijk kunnen maken.

We hebben supersnelle Wi-Fi, dus je kunt lekker videobellen met thuis of zelfs wat werken als het moet. Maar je mag ook offline, de keuze is volledig aan jou.

  • Biologische tuin met tropisch fruit, groenten en kruiden
  • Ruim zwembad met plateaus, zonnebedjes en buitendouche
  • Openlucht Sala, voor diner, meetings, activiteiten
  • Luxe spa met Thaise massages en behandelingen
  • Supersnel internet door het hele resort
  • Het management is 24/7 bereikbaar
  • Winkeltje met Yoshiko items en leuke hebbedingetjes
Scroll to Top